Join our team!

Open for application:

Stage Duurzaamheid Consultancy (Dutch)

Re-Volt benadert de wereld als een verbonden systeem van hoge complexiteit, waarin ieders rol nodig is om te groeien naar een florerende maatschappij binnen de natuurlijke grenzen van de aarde.

We versterken personen, teams en organisaties om hun optimale bijdrage te leveren aan de transitie naar een duurzame samenleving; op een manier die uitvoerbaar, wendbaar, weerbaar en authentiek is.

We faciliteren strategievorming, we helpen met het opstellen van business cases, we trainen op kennis én toepassing, we coachen en begeleiden bij implementatie, we zetten nieuwe samenwerkingen op.

We realiseren draagvlak voor verandering.

Onze toolbox is gevuld met verregaande kennis en ervaring in o.a. het Framework for Strategic Sustainable Development, Systeemdenken, Verandermanagement, Theory U, Systemisch werken, Appreciative Inquiry, Graphic facilitation, Corporate Storytelling en Getting Things Done, die onze diensten waardevol en flexibel maken.

Re-Volt heeft gewerkt voor o.a. Patagonia, Rijkswaterstaat, Interface, Except Integrated Sustainability en de Provincie Zeeland.

Wat ga je doen?

Als stagiair Duurzaamheidsconsultancy zul je, gedurende een periode van minimaal vijf maanden, samen met ons team werken aan 2-3 concrete projecten. De stage staat primair in het teken van het verzamelen van bedrijfseconomische modellen, het in kaart brengen van deze modellen en het structureren van deze modellen in een samenhangende veranderaanpak.

In deze stage ligt de focus op gestructureerd en projectmatig werken, het ontwikkelen van adviesvaardigheden, het organiseren van bijeenkomsten en het vertalen van bedrijfseconomische en organisatorische concepten naar de toepasbaarheid voor duurzame ontwikkeling bij personen, teams en organisaties.

Wat krijg je ervoor terug?

Deze stage is een uitgelezen kans om deel uit te maken van een team van gedreven, gepassioneerde, intelligente individuen met de ambitie een duurzame toekomst te realiseren. Je leert wat er nodig is om professionals met duurzame ambities (en jezelf) in staat te stellen om effectief te worden in hun rol, op zowel persoonlijk als strategisch niveau.

Wij helpen je met de ontwikkeling van jouw persoonlijke en professionele vaardigheden, en geven je verdieping en context bij hoe strategische duurzame verandering bij organisaties zich in de praktijk voltrekt.

We werken dagelijks in de inspirerende UCo, de Utrecht Community for Pioneers, op een informele en ontspannen manier. Het is voor ons belangrijk dat je je thuis en op je gemak voelt, zodat ook jij jouw talenten maximaal kunt ontwikkelen.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een derde- of vierdejaars student, die beschikt over:

 • Uitstekende schrijf- en spreekvaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden;
 • Een sterk analytisch vermogen;
 • Een pro-actieve en ondernemende houding;
 • Kennis van en interesse in duurzaamheidskwesties, systeemdenken en circulaire economie;
 • Een achtergrond in bedrijfseconomie;
 • Een gestructureerde manier van werken;
 • Intrinsieke motivatie om bij te dragen aan positieve impact;
 • Intrinsieke motivatie om jezelf te ontwikkelen.

Specificaties

 • De stage start begin september, de exacte startdatum wordt in onderling overleg bepaald;
 • De einddatum van de stage wordt in onderling overleg bepaald, met een minimum van 5 maanden.
 • Je bent 3-5 dagen per week beschikbaar;
 • De stagevergoeding bedraagt € 350,- op basis van 36 uur per maand

Reageren

Graag ontvangen we je motivatiebrief, geschreven in de Engelse taal, en CV vóór 1 augustus op freek@re-volt.nl, gericht aan Freek van der Pluijm. Heb je vragen? Bel ons gerust op (06) 53 20 73 96.